Hoi!

WIJ WONEN HIER

om het hoekje van Het Gebouw. En we dromen van een mooie plek voor iedereen uit de buurt. 

Wie zijn wij?  

 

Onze stichting 'Vrienden van de Werkschuit' stelt zich ten doel om verbindingen te leggen tussen buurtbewoners. Door deze culturele ontmoetingsplaats te bieden, wordt het contact laagdrempeliger en de wijk wordt nog leefbaarder. 

Ondernemers, gezinnen, ouderen, creatieven, de jeugd & kinderen creëren samen een bijzondere dynamiek in de buurt. Door middel van creatief ondernemerschap proberen we bij te dragen aan een positieve wijkontwikkeling waarbij al deze bewoners betrokken worden. De nadruk ligt op duurzaamheid in de zin van een lange levensduur, maar ook door middel van bewustzijn. Waar mogelijk worden culturele en welzijnsinstellingen uit de directe omgeving erbij betrokken, zodat iedereen zich verbonden voelt.

- Judith Leddy-Ratten werkt al jarenlang in de Nederlandse filmindustrie, als producer en producent en ook als financial

controller. Daarnaast maakte ze een uitstapje naar de communicatie bij de DAT-school. Ze woont inmiddels 7 jaar in Noord, vlakbij het Purmerplein, waar zij veel mensen kent….en mensen haar ook.

 

- Charlotte Huiskamp werkte in het theater (Theater De Engelenbak) en bij de televisie (Endemol, Talpa). Sinds vijf jaar werkt ze als freelancer o.a. als (web-)redacteur en pr-adviseur, bij bv. Double 2 Mediaproducties (dat gevestigd is in een andere parel van Noord) in het Zonnehuis. Sinds 2014 maakt ze theatervoorstellingen voor kinderen met haar eigen groep, Theater Billenkoek.

- Marcel Wijnen is architect en heeft jarenlange werkervaring opgedaan bij architectenbureaus in binnen- en buitenland

(New York City, Barcelona). Met deze all-round ervaring is hij in Amsterdam z’n eigen bureau gestart waar hij nu o.a.

veel met renovatie en monumenten te maken heeft. Marcel woont zo’n 5 jaar met zijn twee jonge kinderen en vriendin

op steenworp afstand van Het Gebouw. Hij is zeer begaan met de ‘creatieve stad’ in al haar facetten.

-Imke Kok is creatief en voorheen eigenaar van het eventbureau SienConcepts. Ze bedacht & organiseerde onder andere de NeighbourFood Market in de Westergasfabriek en een aantal markten waarbij verschillende doelgroepen verbonden werden. Ze werkte daarvoor jarenlang in de televisiewereld bij o.a. Wie is de Mol?, Expeditie Robinson en Puberruil. Nu wordt ze ingehuurd als all-round creative voor brainstorms, als docent en voor het bedenken en maken van tv-programma's.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now